Hyra mattor

Att hyra en matta, så kallad mattleasing, innebär att vi lägger ut våra entrémattor hos er och därefter sköter tvätt och byten efter era önskemål, ni får en ren och fräsch entré med kontinuerliga byten av mattorna som också underlättar städningen enormt.

Varför mattservice?

Varför skall man hyra en matta? Vi som lever på den norra delen på jordklotet vet alltför väl vad snö, regn och rusk är, smuts som sand och grus fastnar på skorna och följer med in i lokalerna och det kostar pengar att städa upp och sliter onödigt på golven. Våra entrémattor samlar effektivt upp smuts och du kan spara in på städningen och öka livslängden på era golv. Entrémattor med bytesservice är ett effektivt och prisvärt sätt att stoppas smutsen, hålla golven fräscha och förebygga halkolyckor.

Hög kvalitet

Våra mattor är av mycket hög kvalitet och inte jämförbara med billiga mattor som man ofta hittar på byggmarknader, stormarknader och i möbelvaruhus, våra mattor är tillverkade för tvätterier och mattuthyrare och har en livslängd på minst 6-8 år om dom tvättas och sköts på rätt sätt.

Var ska Hyrmattorna placeras?

I varje entré med en torkmatta kan man se att vätan och finare smuts sugs upp på ett effektivt sätt. Med andra ord bör man se till att man har en torkmatta vid varje ytterdörr. Mattorna finns i flera varierande färger och storlekar. En matta är dessutom ett välkomnande och ger ett snyggt intryck.

Hur fungerar mattorna?

Några steg på mattan är allt som behövs för att reducera mer än 3/4 delar av all smuts som kommer in i byggnaden. Våra mattor är antistatiska vilket gör att man slipper obehagliga stötar. Hur ofta mattan skall bytas beror på din miljö. Vi hjälper dig gärna att beräkna bytesfrekvensen.